1 oktober 1975: Al Jackson (39) overleden

De 39-jarige Al Jackson, drummer van Booker T. And The MGs, werd in zijn huis doodgeschoten door een inbreker. Zijn vrouw werd ondervraagd over de moord omdat ze in juli werd gearresteerd omdat ze haar man in de borst had geschoten tijdens een huiselijk geschil. Hij was niet ernstig gewond en de aanklachten werden ingetrokken toen zijn vrouw zelfverdediging beweerde. Jackson was teruggekeerd naar wat de politie omschreef als een mislukte overvalpoging. Volgens de vrouw van Jackson liet een indringer haar de deur openen en gooide vervolgens haar man op de grond en eiste geld. Jackson moest met zijn gezicht naar beneden gaan liggen en werd vervolgens vijf keer in de rug geschoten. De identiteit van de dader blijft een mysterie. Booker T had artiesten als Otis Redding, Al Green en Sam en Dave gesteund.

Deel dit...