DJ Sieds (Wijnalda)

Met grote belangstelling heb ik de bio’s van de Seabreeze collega’s bekeken, bijna iedereen van jongs af aan “besmet” is met het radiovirus …. Ik dus niet… luisterde wel, maar had (en heb) maar 1 doel toen ik via een klasgenoot in aanraking kwam met het fenomeen “plaatjes draaien”… een goede drive in show DJ worden….

Toen ik werkzaam was als discotheken dj in de noordelijke provincie werd ik gevraagd of ik een keer een uurtje radio zou willen maken bij Radio Markant´ in N-O Friesland (Seabreeze-achtig station) en via o.a. Oskar Radio & TV (Joure) S.L.O.S (nu:  Smelne FM-Drachten) H.O.S (Heerenveen) terecht gekomen bij Holland FM (met toen nog de etherfrequenties van Radio Continu/Tukker FM) maar ik kon me niet echt vinden in de “piratenmuziek” van dit station…. Via Radio Spannenburg (lokaal) op 8 maart 2019 terecht gekomen bij Radio Seabreeze  AM1395

Iedere Zaterdag en Zondag tussen 11.00-12.00 uur presenteer ik het programma:  “DJ Sieds draait door…”

Verwacht geen “grote personalityshow”, gewoon een ´huis, tuin en keuken DJ´, die wat leuke plaatjes draait uit voornamelijk de jaren 70-80 en 90.

Wie weet tot horens op de AM 1395

Deel dit...