Fred Zondag

“Radio is my first love, and it will be my last”….. of woorden van gelijke strekking. Ze slaan wel op mijn radio carrière die ik al heel vroeg eind jaren 70 ontwikkelde.

Het hele Radio Veronica proces tot 1974 en de opkomst van de Veronica Omroep Organisatie, het was een waar avontuur. Later ben ik zelf radioprogramma’s gaan maken via diverse piraten in Nederland en weer later bij de lokale omroep van Den Haag waar ik ook een onderdeel was van de programmaleiding. Tevens de voice-over van het station voor groot Den Haag en omstreken. Na enkele jaren van relatieve radiorust, ben ik weer radioactief geworden met de Tipparade van Toen, welke ik wekelijks 2 uur verzorg voor Seabreeze AM.  Wil je meer lezen over Fred en de Radio, klik dan op:

De radio en ik

Tot zaterdag 14:00 uur op Seabreeze Am voor weer een nieuwe aflevering van

De Tipparade van Toen toen toen toen…….

E-mail Fred Zondag

Deel dit...