Eindelijk: All I Want For Christmas Is You staat bovenaan de Amerikaanse hitlijst

Het is Mariah Carey dan eindelijk gelukt: Eindelijk: All I Want For Christmas Is You staat bovenaan de Amerikaanse hitlijst.

Toen het nummer in 1994 voor het eerst werd uitgebracht wist het niet eens een plek in de Billboard Hot 100 te bemachtigen. Dat kwam door het feit dat het alleen op een EP werd gezet en niet als losse single verscheen. Rond de kerst van 1999 stond ze voor het eerst in de lijst maar toen kwam haar hit niet verder dan nummer 83.

Sinds 2012 keert All I Want For Christmas jaarlijks terug in de lijst. In 2017 wist ze voor het eerst de top 10 te bereiken en het afgelopen jaar kwam de kerstklassieker tot nummer 3. Nu lukt het Mariah dus om door te stomen naar de eerste plaat. De zangeres scoort nu met het nummer haar 19e nummer 1-hit in de Amerikaanse hitlijst. Daarmee heeft ze er nu eentje minder dan de recordhouders, The Beatles, die twintig Amerikaanse nummer 1-hits scoorden.

Deel dit...