Rob de Nijs blijft muziek maken

Nadat Rob de Nijs in september liet weten dat hij Parkinson heeft maakt hij nu, in gesprek met De Telegraaf, duidelijk dat hij niet van plan is te stoppen.

De zanger kreeg ruim 100.000 reacties na het bekend maken van het nieuws. Rob vond het moeilijk het te vertellen maar is achteraf juist gelukkig dat hij dat heeft gedaan. De 76-jarige zanger laat weten nog voldoende plannen te hebben en is bezig met de voorbereidingen van een nieuw album: “Mooi materiaal, genoeg om uit te kiezen”, zo vertelt hij rond de collectie die vrolijker moet worden dan de vorige.

Rob de Nijs laat weten dat hij, zo lang zijn stem niet lijdt onder Parkinson, bezig zal blijven met het opnemen van muziek. Ondertussen werkt hij wel aan een afscheidsmoment dat na de huidige tournee in de agenda zal komen. Die tour loopt nu nog door tot de zomer van 2020.

Deel dit...