2019: Bijzondere Beatles flipperkast in kroeg in Liverpool

Liverpool krijgt een bijzondere flipperkast die in een kroeg die het beroemde viertal als thema heeft komt te staan.

De flipperkast rond The Beatles is de eerste die door Stern Pinball wordt gebouwd in de Verenigde Staten. Het eerste exemplaar komt in het The Beatles Story’s Fab4 Cafe in Liverpool te staan. Het is de bedoeling dat er totaal 1964 machines worden gebouwd. Dat aantal is een bewuste keuze vanwege het jaartal waarin de Beatlemania van start ging.

Volgens The Guide Liverpool zal de speler na inworp van een Brits pond een negental nummers van The Beatles kunnen vinden. Ook krijgen Ed Sullivan en Cousin Brucie een rol in de game. Fans die niet in staat zullen zijn om af te reizen naar Liverpool kunnen de flipperkast ook aanschaffen. Daar hangt dan wel een prijskaartje van bijna 14.000 euro aan.

Deel dit...