30 oktober 2022: Nieuw programma “Bakboord”

Elke zondagavond van 20 tot 21 uur met Lex van der Noord

Het één uur durend programma Bakboord, gepresenteerd door Lex van der Noord, wordt voor het eerst uitgezonden op zondag 30 oktober 2022 om 20 uur. Een uurtje old-school-radio met muziek uit de jaren ’60, ’70 en ’80 die vaak gedraaid werd aan boord van zowel de Nederlandse, Vlaamse als Engelstalige zeezenders. Daarnaast gaat Lex van der Noord aan de hand van historische hitlijsten op zoek naar vergeten pareltjes uit ons hitverleden. Verder is er de Artiest van de Week waarbij er telkens een zanger, zangeres of band in de picture wordt geplaatst. Met de Knuffelplaat neem Lex je mee op een trip down memory lane met een populaire plaat uit de jaren ’50. Kortom Bakboord is een goed gevuld programma met een knipoog naar the golden age of offshore radio…

Deel dit...