19 december 2021: Terry Uttley (70) overleden

“Met pijn in het hart en tranen in de ogen delen we het nieuws dat onze geliefde vriend en bandgenoot Terry na een kort ziekbed is overleden,” meldt de band Smokie op hun website en Facebookpagina. “Steve, Martin, Mick en Pete zijn verslagen en diepbedroefd door zijn plotselinge en onverwachte overlijden. Terry was een goede vriend, een liefhebbende vader, en was een ongelofelijk mens en muzikant. Wij voelen ons allemaal extreem vereerd dat we zolang ons leven en het podium met hem hebben mogen delen. Vrede en liefde aan iedereen die Terry gekend heeft en die hij ontroerd heeft. We zullen hem erg missen. Het management vraagt onze vrienden en collega’s van over de hele wereld om op dit moment de privacy van de familie en bandleden te respecteren.”

Deel dit...