Vandenberg terug aan het front met nieuw album!

Vandenberg is terug! Of moeten we zeggen: Vandenberg zíjn terug? Adrian Vandenberg, de man zelf is nooit weggeweest maar de band die zijn naam draagt ontwaakt dit jaar uit een ruim drie decennia durende winterslaap… herleeft in een jonge, frisse en geheel en al herziene 2020-versie. Adrian Vandenberg kan terugkijken op een rijke carrière. Zo maakte hij onder meer deel uit van wat algemeen wordt beschouwd als de beste line-up van Whitesnake, tevens de band waarmee hij liefst 13 jaar lang de rockwereld onveilig maakte. Op opwindende acts als Manic Eden en Vandenberg’s Moonkings drukte hij zijn eigen stempel maar met minstens zo veel trots kijkt hij terug op zijn jaren met de band Vandenberg, de band die hem internationaal op de kaart zette: “Mensen spreken me nog zo vaak aan over die tijd en zeker ook over de albums die ik in de jaren tachtig gemaakt heb.”


Deel dit...