2019: Volgend voorjaar Nederlandse tour van Oleta Adams

Oleta Adams komt voor twaalf concerten naar ons land. De Amerikaanse zangeres toert komend voorjaar langs de Nederlandse theaters.

De 66-jarige zangeres stond in 1989 voor het eerst in de Top 40 via haar bijdrage aan Woman In Chains (van Tears For Fears). Niet veel later scoorde ze ook solo succes met een zestal Top 40-hits waarbij Window Of Hope (in 1993) uitgroeide tot haar grootste.

Het is niet voor het eerst dat Adams een uitgebreide tour door ons land doet. In 2017 tourde ze met het album Third Set langs de Nederlandse theaters. Tijdens de nieuwe concertreeks zal Adams een combinatie brengen van bekende hits en nieuwe nummers. De Oleta Adams Tour gaat op 17 maart van start in Oss en eindigt op 2 april in het Libéma Brabanthallen Theater. In de serie concerten zit ook een concert in het Koninklijk Theater Carré. De voorverkoop voor dat concert start op zaterdag 1 juni om 10.00 uur via Ticketmaster.

Deel dit...