2019: Madonna uit verveling weer aan de slag met muziek

Madonna is weer aan de slag gegaan met muziek omdat ze zich verveelde.

De zangeres komt na een pauze van vijf jaar weer met een nieuw album, Madame X, waarvan Medellín de eerste single is. “Ik ging er heen en dacht dat het onwijs leuk en avontuurlijk zou zijn. Uiteindelijk zag ik mijzelf de kinderen naar school brengen en werd ik een beetje depressief. Ik moest vrienden maken en mensen ontmoeten. Dat deed ik en ging een beetje stappen. Ik hoef niet zo nodig uit te gaan maar moet mensen ontmoeten”, aldus de 60-jarige.

In de tussentijd kwam ze in contact met muzikanten en schilders. “Ze hadden dingen die ze een ‘woonkamer-sessie’ noemen. Dan komt iedereen, wordt er wijn en eten meegenomen en dan ineens gaan mensen instrumenten bespelen en zingen.” Uiteindelijk begon het ook bij Madonna weer te kriebelen om muziek te maken. Afgelopen woensdag verscheen de video bij haar nieuwe single, een nummer met Maluma.

Deel dit...