2019: Olivia Newton-John gebruikt wiet tegen borstkanker

Olivia Newton-John gebruikt eigen gekweekte wiet tijdens de behandeling tegen borstkanker.

In 1992 werd er voor het eerst borstkanker geconstateerd bij de zangeres. Toen wist ze de ziekte te overwinnen maar twee jaar geleden keerde het terug. Haar man kweekt nu een speciale wiet waarmee ze nu haar ziekte overnieuw moet overwinnen.

“Ik heb besloten dat ik alles gebruik dat me sterker maakt”, zo vertelt ze aan People Magazine. “Mijn man helpt me met al dit groen en maakt een algendrankje voor me. Ook kweekt hij planten die hij vloeibaar voor me maakt. Dat gebruik ik dan vier tot vijf keer per dag”, aldus de 70-jarige zangeres.

Newton-John liet weten dat ze het eerst moeilijk vond om drugs te gebruiken maar inmiddels heeft ze ervaren er baat bij te hemmen. “Het heeft ontzettend geholpen bij het slapen en pijnbestrijding.”

Deel dit...