2019: Jerney Kaagman te verzwakt om uitvaart Gerard Koerts bij te wonen

Jerney Kaagman kan niet aanwezig zijn bij de uitvaart van Earth & Fire-toetsenist Gerard Koerts. De zangeres en het voormalige Idols-jurylid is te verzwakt om naar Frankrijk af te reizen.

Kaagman lijdt al enige jaren aan de ziekte van Parkinson. Wel zal er een groot bloemstuk naar het Franse Canet-en-Rousilon worden verstuurd, waar de crematie van Koerts zal plaatsvinden, zo laat basgitarist Hans Ziech aan De Telegraaf weten. Hij zal wel aanwezig zijn bij de plechtigheid, evenals de andere bandleden van Earth & Fire.

Gerard Koerts overleed afgelopen week op 71-jarige leeftijd. Hij kampte met longproblemen en lag sinds vorige week maandag in coma. Hij stond bij Earth & Fire onder andere aan de wieg van de enorme hit Weekend.

Deel dit...