Marco Borsato in 2019 voor de tiende keer in De Kuip

Marco Borsato zal op 29 mei 2019 in De Kuip optreden. Het is de tiende keer dat de zanger in het Rotterdamse stadion staat.

“Volgens sommige mensen moest ik opschieten, want straks is De Kuip er niet meer”, laat de 51-jarige artiest in gesprek met AD weten.

Op dit moment is het stadion onderwerp van een brede discussie. Feyenoord, dat zijn thuiswedstrijden in het stadion speelt, wil uitwijken naar een nieuw onderkomen. Tegenstanders van dat plan zijn bang dat de accommodatie daarom binnenkort gesloopt zal worden.

Borsato, die dinsdag enkele verrassingsconcerten in Rotterdam gaf, zal het concert niet in zijn eentje dragen. Hij laat aan de krant weten dat hij uiteenlopende gasten wil uitnodigen. “Ik ben de verbindende factor, maar ga gasten uitnodigen van nu. Zodat de kids ook aan hun trekken komen. Lil’ Kleine, André Hazes, de mannen van Di-rect. Uberhip.”

Als Borsato zijn tiende concert in het stadion heeft voltooid, komt hij op gelijke hoogte met The Rolling Stones. Tijdens concerten kunnen rond de 50.000 mensen plaatsnemen in het stadion.

Deel dit...