19 april 2024: Nieuw. De Bouwval

Vanaf vrijdag 19 april, elke vrijdagmiddag van 5 tot 6 uur in de middag het onsamenhangendste programma op Radio Seabreeze “de Bouwval”. In 1 uur proppen we dan een storm aan items die de ene keer wel en de andere keer niet meer langs komen. Het is dus elke week weer een bouwvallig geheel waarin verschillende losse items mogelijk in naar voren kunnen komen.

Zoals: de top 10 van een jaar uit het verleden, zowel uit de hitparades die Nederland ooit heeft gekend. Maar ook die uit Engeland en Amerika, we keren terug naar de disco van eind jaren 70, halen de soul vanuit je schoenen en gaan we nog verder terug in de tijd met een plaat uit opa’s platenkast.

Verder laten we ook de luisteraar aan het woord en wil de dj nog wat zeggen.

Ik nodig je dus uit om vanaf 19 april tussen 5 en 6 in de middag te komen luisteren naar “De Bouwval”, een uur volgepakt met muziek, lol en informatie op Radio Seabreeze AM.

Deel dit...