25 oktober 2023: Extra uitzending, Bands On The Breeze

Aanstaande woensdagavond is er een extra uitzending van Bands On The Breeze op Radio Seabreeze. In een 2 uur durende uitzending met daarin integraal Hackney Diamonds en de beste 2 nummers van hun top 6 albums zoals gekozen door de lezers van Rolling Stone.

Hackney Diamonds is het dertigste studio-album van de Engelse rockgroep The Rolling Stones, uitgebracht in 2023. De titel verwijst volgens Jagger naar kapotgeslagen autoruiten op straat in de Londense wijk.

Op twee nummers op het album, “Mess It Up” en “Live by the Sword” is de overleden drummer Charlie Watts nog te horen, op de andere tracks drumt Steve Jordan. Darryl Jones speelt basgitaar op alle nummers. Het album bevat verder veel gastmuzikanten, waaronder Elton John (piano op “Get Close” en “Live by the Sword”), Lady Gaga (zang op “Sweet Sounds of Heaven”), Paul McCartney (basgitaar op “Bite My Head Off”), Stevie Wonder (keyboard en piano op “Sweet Sounds of Heaven”) en oud-Stoneslid Bill Wyman (basgitaar op “Live by the Sword”).

(bron)

Aanstaande woensdag op Radio Seabreeze van 20 tot 22 uur.

Deel dit...