16 januari 2023: Nieuw. Martin’s Morning Music Show

Vanaf maandag 16 januari 2023 is er elke werkdag om 7 uur een nieuw programma te horen op Radio Seabreeze. In Martin’s Morning Music Show draait alles om de muziek en alles wat je hoort stond ooit lang of kort in de Top 40 maar komt maar één keer per jaar voorbij. Met andere woorden: jaarlijks zeker vierduizend verschillende nummers.

Elke dag passeert ook een plaat die niet in de Top 40 stond de revue, maar die is dan van vóór 1965 want toen bestond de Top 40 nog niet. Verder veel aandacht voor de vormgeving met nostalgische jingles en fillers uit het verleden.

De presentatie is functioneel: drie om drie, zonder overbodig gelummel. Hoofdmoot is de muziek en dan met name de muziek die we ooit gingen kopen…

Elke werkdag op Radio Seabreeze van 7 tot 8 uur.

Deel dit...