Henry Valk

Nog maar amper ‘teenager’ raakte ik ernstig besmet met het zeezendervirus. Knutselde thuis op m’n kamertje items voor de piraten in elkaar, had intensief contact met helden als Klaas Vaak en Paul Alexander en droomde zowat elke nacht over een carrière bij een van de zenders. Dat zat er niet in, de gezinssituatie gooide een karrevracht roet in het eten.

Zat niet bij de pakken neer, deed op dj-gebied wat ik kon doen naast m’n avondstudies. Maar langzaam maar zeker verdween de droom verder naar de achtergrond. Toen ik de mazzel had dat ik ruim voor de pensioendatum kon stoppen met betaald werk, was dit uiteraard m’n eerste to-do. Na een aantal activiteiten op lokaal en regionaal niveau, kwam ik anderhalf jaar terug bij Extra Gold terecht. Daar maakte ik elke week zes uur radio.

Ik volgde de avonturen van Seabreeze op de voet en zag de kans op een dagelijks programma passeren. Dat is exact waar ik van droomde. En laat deze droom nu echt uitkomen! Ik verzorg elke werkdag van 12.00 tot 13.00 uur Lunchroom. Proud to be part of this team!

Henry is te bereiken via henry@radioseabreeze.nl

Deel dit...