Frank van den Berg

Ik ben geboren in 1963 in Amsterdam en in 1980 verhuisd naar Almere. Daar ben ik begonnen als discjockey in het buurthuis, voor de wekelijkse disco voor de jongelui. Ik ben begonnen met uitzenden via een 27MC bakkie, toen is mijn zend carrière begonnen.

Omdat muziek ook een passie van mij is zocht ik een combinatie van uitzenden en muziek. Het bakkie ging de deur uit en er kwam een illegale radiozender voor in de plaats. Radio Action te Almere was geboren. Dit een aantal jaren met veel plezier gedaan. Uiteindelijk gefuseerd met radio Dynex die ook in Almere uit zond. In de weekenden ook veel met de drive-in show op pad geweest. Dit is uiteindelijk een flink aantal jaren stil komen te liggen.

Nu wat ouder, maar het muziekbloed stroomt nog steeds door mijn aderen. Via Leo Schipper weer enthousiast gemaakt om weer in de muziek aan de slag te gaan en te komen draaien bij radio Seabreeze.

Iedere maandag te beluisteren met lekkere bluesmuziek.

Email: frankvandenberg@radioseabreeze.nl

Deel dit...