Ger de Rooij

Radio, altijd weer die Radio, ik geloof niet dat ik een dag zonder kan….

Met de paplepel ingegoten vroeger, de radio stond altijd aan bij ons thuis en dat is nog steeds zo de hele dag ook op mijn werk. Ik ben Ger de Rooij en ik kom net als radiomaat Anton Nagtzaam uit het Brabantse Land.

Geboren in Fijnaart, ja inderdaad bekend van ene Frans B. ,Waar ik vroeger nog mee geknikkerd heb….
In de jaren 70 veel geluisterd naar de Zeezenders en later ook besmet met het radiovirus bij een lokale piraten zender.

Later kwamen daar de grensradiostations net over de Belgische grens bij, eerst op cassettebandje en later live toen we eenmaal een rijbewijs hadden. Eind jaren 80 kwam de Lokale Omroep om de hoek kijken, waar ik heel wat jaren gedraaid heb. Ook was ik 17 jaar een van de djs in de Disco van de Fendert. Na een tijdje niks gedaan te hebben ben ik in 2016 weer begonnen met internetradio.

En nu anno 2022 terecht gekomen bij Radio Seabreeze, waar ik op zondagavond tussen 18.00 en 19.00 Sunday Grooves doe met een smile van oor tot oor.

Email Ger de Rooij

Deel dit...