10 Januari 2022: Samenwerking Radio Seabreeze 1395 en Radio Monique 918

Persbericht: Samenwerking Radio Seabreeze 1395 en Radio Monique 918

Radio Monique 918 en Radio Seabreeze 1395 zijn verliefd en scharrelen met elkaar!. De raden van beide stations hebben besloten om te starten met een samenwerking, voorlopig eerst alleen op programmatechnisch gebied. Beide stations zien de absolute meerwaarde ervan in om te komen tot een gezamenlijke dagprogrammering.

Een eerste resultaat van deze “scharrel” is het samen neerzetten van een programmering in de vroege ochtend. Radio Monique helpt vanaf 31 januari de Seabreeze-luisteraars met “Opstaan” (van 7-8 uur), Radio Seabreeze haalt vervolgens de laatste slaapkoppen “Eruit” van 8-9u. In Opstaan en Eruit worden jingles over en weer gebruikt en uitgezonden via de beider streams en AM-zenders.

Of deze samenwerking leidt tot een verloving, of misschien zelfs een huwelijk is nu nog niet bekend.

Deel dit...