Anton Nagtzaam

Ik ben Anton Nagtzaam geboren in de hete zomer van 1961 op 20 juli in Standdaarbuiten. Al op zeer jonge leeftijd gebiologeerd door muziek en het medium radio in het bijzonder.

De zeezenders en met name Radio Caroline waren mijn favoriet. Het radiovirus besmette mij volledig en zoals zovelen bij Pa en Ma thuis op zolder begonnen met een eigen zender met muziek die ik mooi vond en nog steeds vind. Classic rock, Popclassics en albumtracks. Via diverse stations in België terecht gekomen bij het radio Paloma in Essen, later in Poppel net over de grens daar 35 jaar het middagprogramma gedaan, sinds 2016 op het internet actief en nu bij radio Seabreeze, elke zaterdag van 16 tot 18, elke zondag van 14 tot 16 uur en elke vrijdagochtend tussen 8 en 9 uur.

In het popfront probeer ik de pareltjes van toen te verweven met zo nu en dan een pareltje van de toekomst en tevens hoor je iedere zondagavond, The Classics of Rock, twee uur lang lekkere Classic Rock met daarin een draai aan de Classic Rock Top 100, een Sixties Classic, Concert Classic en meer.

Zondagavond van 19 tot 21 uur op Radio Seabreeze.

Email Anton Nagtzaam

Deel dit...