Dicky Denkers

Met als grote inspirator Radio Veronica 192 in de jaren 60 en 70, was muziek en radio voor mij al jong mijn grote passie. Op zolder van de pastorie (met toen al een echte studio) disco avondjes organiseren met ons clubje “de Vrijbuiters “ in Hantum. Later ging ik draaien op de vaste zaterdagavond en zondagmiddag in het open huis in Hantum. In december 77 ben ik getrouwd met Titia, ik heb twee dochters, twee zonen en 3 kleinkinderen. Uiteraard een tijdje op FM gedraaid met eigen gebouwde zenders. Later werd ik werkzaam in de elektronica. Dit deed ik o.a. bij kabel TV SKL in Leeuwarden, waar ik de eerste commerciële radio zenders op de kabel mocht zetten (Sky Radio, Cable One, Radio 10 en later veel meer).

Vanaf 1994 werk ik als zelfstandige in de installatietechniek, geluids en lichtverhuur en met een eigen discotheek.
Tien jaar geleden ben ik weer begonnen als piraat bij Radio Atlantis 1521 op de middengolf, wat later Radio 0511 werd met LPAM vergunning.
De antenne op het Aquaverium in Grou van Seabreeze heb ik mee opgebouwd en afgeregeld.

Bij Radio Seabreeze maak ik “the sundaymorningbreakfastshow” op de vroege zondagmorgen om 8 uur. Daarnaast maak ik programma’s voor radio Emmeloord, RTV-NOF en Radio 0511.

Dit alles vanuit ” studio ien “ in Hantumhuizen.

E-mail Dicky Denkers

Deel dit...