Raymond Kersten

Op jonge leeftijd werd ik geraakt door het “radio virus”. Ik was een jaar of 10 toen ik graag met de wereldradio van mijn vader speelde. En in de huiskamer was ik vaak bezig met de buizenradio en platenspeler van mijn ouders.

De zeezenders spraken mij aan vanwege de stijl en vormgeving. Vanaf midden jaren 70 begon ik met radio maken voor landpiraten in diverse steden. Tussendoor presenteerde ik bij een aantal ziekenomroepen en lokale omroepen. Ook was ik 11 jaar werkzaam als geluidsman en voice-over voor een theatergezelschap. Er waren jaren van stilte i.v.m. studie, werk en mijn gezin die ik altijd prioriteit gaf.

Vanwege mijn radio interesse besloot ik om mijn licenties te halen om als radiozendamateur verbindingen te maken. Ik ben voorzitter van een radioclub en organiseer bijeenkomsten, evenementen, lezingen e.d.

Daarnaast ben ik ook voice-over en maak diverse producties voor radiostations, deejays etc. Ik werd gevraagd om wat voor Radio Seabreeze te gaan doen en ik was daar op woensdag 13 januari 2021 voor het eerst te horen. Na ruim een jaar besloot ik vanwege de drukte te stoppen. Maar vanaf 30 augustus 2023 kunnen jullie mij weer beluisteren via Radio Seabreeze. Ik presenteer op de woensdagen van 10 tot 11 het programma: Koffie Compleet.

E-mail Raymond Kersten

Deel dit...