Alex van Sloten

Al op jonge leeftijd liep ik hele dag met een radio te spelen en in de jaren 80 op zeer jonge leeftijd besmet geraakt met het radio virus en daar is (gelukkig) geen vaccinatie voor. De zeezenders heb ik niet echt meegemaakt (te jong 😊) maar geïnspireerd door Amerikaanse radio en dj’s die ook veelal gekopieerd werden door Nederlandse diskjockeys sprak deze stijl mij altijd erg aan.

In die tijd heb bij diverse legale en illegale radiostations, radioprogramma’s gemaakt en in diverse discotheken gedraaid maar op radio gebied was het nooit echt iets groots. Na die periode toch met andere prioriteiten bezig gehouden (vrouw, kids, werk, enz.) en dan raakt het allemaal wat op de achtergrond maar los laten doet het je nooit en tot een jaar of 10 geleden nog radioprogramma’s gemaakt op lokaal niveau maar sinds 2020 weer te beluisteren in het programma The Friday Boost.

De jaren 80 waren prachtig…

E-mail Alex van Sloten

 

Deel dit...