Belangrijk: controleer het streamadres

Sinds kort zijn we veranderd van streamprovider. De meeste luisteraars maken inmiddels gebruik van het nieuwe streamadres, maar een aantal nog niet. Op 1 mei gaat de stekker uit het oude adres, dus controleer in het apparaat waar je mee luistert of het streamadres klopt! Het adres wat hier in moet staan is: https://mediaserv38.live-streams.nl:18025/stream1

Als je luistert via zogenaamde portals (Tune in, Vtuner, radio.garden etc) dan kun je er van uit gaan dat wij die portals al hebben ingelicht. Je luistert dan via het nieuwe streamadres. Helaas zijn er ook vele kleine en onbekende portals, welke we niet weten te traceren. Stuur ons in dat geval een mail naar info@radioseabreeze.nl, mogelijk kunnen we behulpzaam zijn.

We zullen vanaf 15-04 13:00 op de oude stream ieder uur (xx:25) een boodschap laten horen dat onze stream is gewijzigd. Hoor je die boodschap niet, dan zit je goed!

Deel dit...