Opstelpunt zender Radio Seabreeze keert terug naar Aquaverium in Grou

Ruim een jaar geleden werd het Aquaverium gesloten en moesten we met onze zender het pand verlaten. Superblij waren we dat de familie Veldhuis van IJsboerderij Boereiis ons toen de mogelijkheid gaf om met onze zender verder te gaan. De 33 meter hoge silo gaf een minder sterk signaal af, maar we waren weer on-air.

Het Aquaverium is sinds kort weer geopend en we hebben een huurcontract kunnen regelen voor onze zender! Omdat deze lokatie zo ontzettend efficiënt voor het radiosignaal is, verwachten we op de oude sterkte van voorheen terug te kunnen keren. Zaterdag 23 november zullen we de zender gaan verplaatsen van de IJsboerderij Boereiis in Akkrum naar Grou. Van het Agentschap Telecom hebben we inmiddels de gewijzigde vergunning ontvangen. Een en ander betekent wel dat we komende zaterdag een aantal uren uit de lucht zullen zijn in verband met de verhuizing.

Vanaf deze plaats onze hartelijke dank voor de familie Veldhuis, we mogen zelfs deze lokatie als backup aan houden. Uiteraard blijven wij reclame maken voor het overheerlijke boereijs. We hebben door deze verhuizing ook een nieuwe sponsor: Boathus.nl, welke in het Aquaverium een botenstalling exploiteert. Radio Seabreeze zal zich het komend jaar meer op de watersporter in het noorden van het land gaan richten. Hoe en op welke manier zullen we komend voorjaar hier berichten.

Deel dit...