Jacob Beuker

Mijn fascinatie voor radio ligt in de tijd dat mijn vader op zee zat en wij, thuis, s’ avonds de visserijband uitluisterden. Op deze radio luister ik nu, 50 jaar later, naar Radio Seabreeze. In het begin van de jaren 80 de eerste stappen gezet in radioland, zelf in het klein piraten. Halverwege de 80’s als DJ het pad naar de discotheken en drive in shows gevonden. In deze roemruchte tijd heb ik ook programma’s gemaakt voor de piraat JFM in NW Friesland. Daarna was alles legaal; lokale omroep en een prachtige tijd bij Radio Waddenzee 1602. Ik ben zelfs twee keer mee naar zee geweest.

Na 2012 weer even creatief opladen, produceren, mixen van met name Housemuziek. Als er een studiodeur dicht gaat, gaat er meestal een andere open, en dit was de studiodeur van Radio Seabreeze 1395 AM. Tot op de laatste zaterdag van 2020 “de BEUK-ER in” gemaakt. Vanaf 12 februari 2022 weer iedere zaterdag tussen 18 en 19 uur, “de BEUK-ER In”, lekker HITSIG je vrije zaterdagaond in!!!

e-mail Jacob Beuker

Deel dit...