Herman Cramer

Mijn passie voor radio bestaat al sinds het zeezenders tijdperk. Met het ene oor liggend op het kussen, met het andere stiekem luisterend naar de de zeezenders.

Radio interesse begon in 1973 toen ik met een kleine transistor radio naar zeezenders begon te luisteren. Echt actief werd ik pas in 1977 met het begin en aanschaf van een zendertje. In 1977 kwam ik vele radio stations tegen en bedacht zelf ook maar eens aan radio maken, en zo begon ik met presenteren rond 1979. Eerst maar oefenen voor die tijd.

In de jaren 80 tot eind 1998 diverse radio stations zelf gerund tot ik in de jaren 90 terecht kwam bij diverse lokale stations waaronder;

-Downtown vianen
-M.M.M. Utrecht
-Roulette 103 Baarn
-Radio Houten

In de jaren 2000 weer zelf een internet station gerund tot 2006. Even een tijd niets meer gedaan, tot in 2009 ik weer de draad op pakte bij Radio509 Hilversum. Op dit moment draai ik bij Radio Seabreeze

E-mail Herman Cramer

Deel dit...